انشا درباره امتحان طنز و جدی

انشا درباره امتحان به صورت طنز و جدی

در این مطلب چند انشا در مورد امتحان به صورت طنز و جدی با مقدمه، بدنه و نتیجه گیری آماده کرده‌ایم. امیدواریم این مطلب در ارائه ایده های مناسب نگارش به شما کمک کند.

انشا طنز در مورد امتحان

مقدمه

زندگی همیشه پر از فراز و نشیب های مختلف است. گاهی اوقات زندگی روی خوشش را به انسان نشان می‌دهد و گاهی وقت ها هم با سختی ها و ناملایمات مختلف همراه می‌شود. معمولا شادی ها و ناراحتی ها با توزیع یکنواختی بین انسان‌ها تقسیم می‌شود. اما اگر دانش آموز باشید ممکن است کمی وضع تغییر کند. به خصوص اگر در مدرسه ای تحصیل کنید که امتحان های زیادی از دانش آموزان می‌گیرند. من می‌خواهم در این انشا حرف دل بسیاری از دانش آموزان درباره امتحان را به گوش معلم و مسئولین محترم مدرسه برسانم.

بدنه انشا در مورد امتحان با سبک طنز

امتحان شاید در نگاه اول روشی برای اندازه گیری میزان یادگیری دانش آموزان باشد. اما وقتی کمی دقیق‌تر به آن نگاه کنید متوجه می‌شوید بعضی از امتحان ها فقط برای نابودی قشر مستضعف دانش آموزان ساخته شده‌اند.

معمولا امتحان مثل یک غول در برابر دانش آموز ظاهر می‌شود. به خصوص در برابر دانش آموزان عزیز درس نخوان. آن هم نه یک غول بی شاخ و دم، اتفاقا از همان غول های با شاخ و دم که روزگار برایتان نمی‌گذارد.

اندر ویژگی های غول امتحان

این غول با شاخ و دم مثل یک سرباز بی‌رحم و بی‌احساس نمی‌گذارد به تفریح و بازی یا گردش با دوستان‌تان بپردازید. مجبورتان می‌کند شب ها بیدار بمانید؛ البته نه برای تماشای فیلم و سریال بلکه برای اینکه وقتتان را با مطالب پیچیده درسی بگذرانید. صبح روز امتحان هم باید خسته و خواب آلود به مدرسه بروید.

امتحان معمولا در مکانی مثل برزخ برگزار می‌شود. یک سالن یا کلاس پر از صندلی های فلزی سرد و ناهموار و فضایی وهم آلود. تازه این غول با شاخ و دم در جلسه تنها نیست. همیشه چند مراقب خطرناک و سخت‌گیر هم در جلسه حاضر هستند که فضای امتحان را وهم آلودتر می‌کنند. آن‌ها مراقب هستند تا به هیچ وجه از لذت تقلب یا حتی گفتگوی دوستانه با شاگرد اول کلاس بهره مند نشوید.

در جلسه امتحان تنها می‌توانید یک خودکار یا قلم با خودتان ببرید. این تنها سلاح ما برای مقابله با این لشکر تا دندان مسلح است. البته اگر زرنگ باشید شاید بتوانید چند تکه کاغذ کوچک هم جایی پنهان کنید. نه اشتباه نکنید! منظورم تقلب نیست. منظورم دعاهایی است که اگر همراه‌تان باشند در طول امتحان به شما قوت قلب می‌دهند و به موفقیت تان کمک می‌کنند. البته این همه ماجرا نیست. باید در جلسه امتحان سکوت را هم رعایت کنید.

این غول هر از چند گاهی به صورت سرزده یا با اعلام قبلی سر و کله اش پیدا می‌شود. بعضی از معلم های محترم که با این غول نامحترم سَر و سِر ویژه ای دارند هر هفته با یک امتحان کوچک هم که شده تلاش می‌کنند با مهر و محبت فراوانِ خود، دانش آموزان را مورد لطف قرار دهند.

تبعیض در امتحان

اما امتحان با همه دانش آموزان رفتار یکسانی ندارد. اصلا همین تبعیض امتحان است که خلق آدم را تنگ می‌کند. گاهی اوقات این غول بدترکیب تبدیل به یک فرشته مهربان می‌شود. البته این اتفاق معمولا برای دانش آموزان نور چشمی یا به طور خلاصه خ خ (مخفف واژه بیگانه خرخوان) رخ می‌دهد که موقع امتحان نم هم پس نمی‌دهند. اما اگر درس تان را نخوانده باشید امتحان هم چهره واقعی خودش را نشان‌تان می‌دهد و نمی‌گذارد قِسِر در بروید.

نتیجه گیری

من زحمت نوشتن این انشا را کشیدم، نتیجه گیری آن هم با شما. شما بگویید امتحان با این همه شکنجه و عذاب، استرس، خستگی، ناراحتی، سکوت، کم خوابی و هزار عیب و ایراد دیگر ارزشش را دارد؟

من در پایان، دو سوال هم از حاضرین داخل کلاس می‌پرسم. معلم عزیز بهتر نیست از روش‌های شکنجه جدیدتری برای سنجش میزان علم و دانش ما استفاده کنید؟ و سوال دیگر من از دانش آموزان عزیز به خصوص درس نخوان هاست: اگر محل نگهداری شیشه عمر غول امتحان را می‌شناسید لطفا به من هم خبر بدهید. شاید توانستیم بلایی سرش بیاوریم.

انشا در مورد امتحان با سبک جدی

مقدمه

امتحان یا آزمون یکی از روش های رایج برای سنجش میزان یادگیری است. موضوعی که معمولا برای دانش آموزان باعث ایجاد نگرانی و اضطراب می‌شود.

بدنه انشا درباره امتحان

امتحان گرفتن در مدارس و دانشگاه ها از متداول‌ترین راه های سنجش یادگیری است. پس از آموزش مطالب درسی، معمولا دبیران، معلمان و اساتید با برگزاری امتحان، میزان یادگیری دانش آموزان را می‌سنجند.

انواع امتحان

گاهی اوقات امتحان ها به صورت شفاهی برگزار می‌شوند. در این نوع امتحان معلم از دانش آموزان به صورت شفاهی سوال می‌پرسد. در این شیوه ممکن است اضطراب دانش آموز بیشتر باشد چرا که دانش آموز باید پس از پرسش، به صورت شفاهی و بدون تأخیر جواب پرسش را بدهد.

اما بیشتر امتحانات به صورت کتبی برگزار می‌شوند. در این نوع امتحان ها به هر دانش آموز یک برگه امتحانی داده می‌شود. در برگه امتحان معمولا تعدادی سوال با جای خالی کافی درنظر گرفته می‌شود. دانش آموز باید در ابتدا نام و نام خانوادگی خود را روی برگه بنویسد و سپس شروع به نوشتن پاسخ سوالات در محل مربوط کند. در این نوع امتحان دانش آموز می‌تواند سوالاتی که ساده‌تر هستند را ابتدا جواب بدهد و سوالاتی که سخت‌تر هستند را پس از سوالات آسان جواب دهد. به این ترتیب برخلاف امتحان شفاهی دانش آموز وقت بیشتری برای جواب دادن به سوالات دشوار خواهد داشت.

بعضی از امتحان های کتبی به صورت کتاب باز هستند. به این معنی که طی امتحان، دانش آموز می‌تواند از کتاب برای پاسخ دادن به سوالات کمک بگیرد. بعضی دیگر از امتحان های کتبی نیز به صورت تستی یا چهار گزینه ای هستند. در این نوع امتحان ها دانش آموز فقط باید پاسخ صحیح را مشخص کند و نیازی به نوشتن راه حل یا توضیح وجود ندارد.

امتحان های کتبی معمولا در کلاس، سالن یا راهروی مدرسه برگزار می‌شوند. معلم ها یا مسئولین مدرسه هم هنگام برگزاری امتحان، مراقب سلامت امتحان هستند و از تقلب یا بی نظمی در جلسه جلوگیری می‌کنند.

بعضی اوقات هم امتحانات به صورت مجازی برگزار می‌شوند. در این شیوه دانش آموز از طریق کامپیوتر یا گوشی موبایل در امتحان شرکت می‌کند.

جزئیات امتحانات

بعضی از امتحانات به صورت دوره ای برگزار می‌شوند تا سطح یادگیری دروس مشخص شود. این امتحانات تأثیر کمتری نسبت به امتحانات پایان ترم دارند. امتحانات پایان ترم معمولا به صورت کتبی و دو بار در سال برگزار می‌شوند. این امتحانات تأثیر ویژه ای در قبولی یا رد شدن دانش آموز دارند.

معمولا نمره 10 و بالاتر از آن به معنی قبولی در امتحان است. نمرات پایین‌تر از 10 نیز به معنای رد شدن در امتحان محسوب می‌شود.

مزایا و معایب امتحان

امتحان به ارزیابی دانش آموزان و تعیین میزان یادگیری و پیشرفت آن‌ها کمک می‌کند. به این ترتیب معلم، دبیر یا استاد می‌تواند نقاط ضعف دانش آموزان یا دانشجویان را تشخیص دهد و به آن‌ها در یادگیری بهتر مطالب کمک کند. از طرفی دانش آموز یا دانشجو هم متوجه می‌شود کدام بخش‌های درس را به درستی یاد نگرفته است و برای قوی‌تر شدن در آن تلاش بیشتری می‌کند.

اما امتحان های معمولی مدارس و … معایبی هم دارند. بعضی از امتحان ها بیش از حد نیاز سخت هستند. چنین امتحاناتی نه تنها به یادگیری کمک نمی‌کنند بلکه باعث می‌شوند دانش آموز احساس کند قادر به یادگیری مطالب نیست. اضطراب، نگرانی و کم خوابی از جمله مشکلاتی هستند که برای بعضی از دانش آموزان پیش از امتحان به وجود می‌آید. هرچند آمادگی برای امتحان و مطالعه دروس در طول سال می‌تواند این مشکلات را کاهش دهد اما این چیزی از معایب امتحان های امروزی مدارس کم نمی‌کند.

کنکور یکی از امتحان های سرنوشت ساز برای دانش آموزان است که راه ورود به دانشگاه به حساب می‌آید. امتحانی تستی، چند ساعته و معمولا دشوار و خارج از مطالب کتاب های درسی که نمی‌تواند ملاک خوبی برای سنجش یادگیری دانش آموزان باشد. استرس بالای دانش آموزان نتیجه این امتحان را می‌تواند تغییر دهد. حتی ناخوشی های ساده مثل دل درد و سرماخوردگی هم می‌تواند آینده یک دانش آموز درس خوان را در این امتحان تحت تأثیر قرار دهد.

نتیجه گیری

امتحان می‌تواند در صورت برگزاری صحیح مفید باشد و در سنجش یادگیری دروس کمک کند. اما امتحانات بیش از حد دشوار یا غیراصولی نه تنها فایده ای ندارند بلکه باعث ایجاد اضطراب و نگرانی در میان دانش آموزان می‌شوند.


توجه: انشاهای منتشر شده در سایت قصه دون (از جمله انشا در مورد امتحان به صورت طنز و جدی)، صرفا برای ارائه ایده انشانویسی و بهبود نوشتار است. ما به هیچ وجه کپی‌برداری و استفاده مستقیم از انشا و محتوای این مطالب برای تکالیف درسی را پیشنهاد نمی‌کنیم. در پایان خوشحال می‌شویم نظر، پیشنهاد، پرسش یا انتقاد خود در مورد این مطلب را در بخش دیدگاه با ما در میان بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *