انشا درباره فداکاری

انشا درباره فداکاری، ایثار و از خودگذشتگی برای پایه های دبستان یا ابتدایی و متوسطه یا راهنمای و دبیرستان

در این مطلب چند انشا در مورد فداکاری با مقدمه، بدنه و نتیجه گیری برای پایه های دبستان (یا ابتدایی) و متوسطه (راهنمایی و دبیرستان) آماده کرده‌ایم. امیدواریم این مطلب در ارائه ایده های مناسب نگارش به شما کمک کند.

انشا درباره فداکاری برای پایه های ابتدایی

مقدمه

فداکاری یعنی کسی به دیگران کمک کند یا کار خوبی برای دیگران انجام بدهد بدون اینکه از آن‌ها چیزی بخواهد.

بدنه انشا در مورد فداکاری و از خودگذشتگی

فداکاری می‌تواند هر کار خوبی باشد. البته به شرط اینکه برای انجام دادن آن کار خوب، انتظار گرفتن پول یا جبران نداشته باشیم. فداکاری یعنی ما فقط به فکر خودمان نباشیم و وقتی دیگران به کمک ما نیاز دارند از راحتی، پول یا حتی جان خودمان در راه کمک به آن‌ها بگذریم.

انجام کارهای خوب و ساده هم می‌تواند نوعی فداکاری باشد. مثلا یک دانش آموز درس خوان می‌تواند در مدرسه به جای این که تمام زنگ تفریح را با دوستانش بازی کند به آن‌ها در یاد گرفتن درس ها کمک کند. حتی یک نفر می‌تواند با خرید نان برای همسایه پیرش وقت خود را صرف فداکاری و کمک به دیگران کند.

فداکاری می‌تواند به شکل کارهای سخت‌تر هم باشد. مثلا شهیدان و جانبازان با فدا کردن جان خود از کشور ما دفاع کرده‌اند. بعضی‌ها هم با بخشیدن پول خود یا ساختن خانه و مدرسه از اموال خود می‌گذرند و برای نیازمندان فداکاری می‌کنند.

نتیجه گیری

فداکاری و از خود گذشتگی یعنی با انجام یک کار خوب و بخشیدن یا فدا کردن چیزهایی که دوست‌شان داریم یا برایمان مهم است به دیگران کمک کنیم. ما می‌توانیم با دادن پول، کار کردن برای راحتی دیگران و حتی گذشتن از جان‌مان فداکاری کنیم.

انشا در مورد فداکاری مناسب برای پایه های متوسطه یا دبیرستان

مقدمه

فداکاری یکی از ویژگی های پسندیده میان انسان‌هاست و به معنی مقدم دانستن سود و منفعت دیگران بر خود می‌باشد. فداکار نیز به کسی گفته می‌شود که با گذشت از جان یا مال خود و … به دیگران کمک می‌کند.

بدنه انشا درباره فداکاری و ایثار

فداکاری، از خودگذشتگی یا ایثار به عملی گفته می‌شود که در آن فردی به جای درنظر گرفتن سود و منفعت خود، دیگران را بر خود مقدم می‌داند.

فرد فداکار با گذشتن از ثروت و اموال خود، وقت گذاشتن برای انجام کاری بدون چشم داشت یا بدون دریافت دستمزد و فدا کردن جان خود به دیگران از جمله نیازمندان، افراد فقیر و … کمک می‌کند. فرد فداکار صرفا به فکر خودش نیست و راحتی و شادی دیگران را هم در نظر می‌گیرد و حتی بالاتر از آن راحتی و شادی دیگران را بر راحتی خود ترجیح می‌دهد.

چنین افرادی معمولا در میان جامعه به عنوان افرادی بزرگوار، نیکوکار و ارزشمند شناخته می‌شوند. البته بسیاری از ایثارگران به صورت ناشناس باقی می‌مانند و فداکاری های آن‌ها در پیشگاه خداوند پاداش داده می‌شود.

بخشش مال، ساخت خانه و مدرسه یا مسجد، تهیه جهیزیه برای نیازمندان، معاینه و درمان رایگان بیماران توسط پزشکان، دفاع از کشور هنگام جنگ و … از جمله انواع مختلف فداکاری به شمار می‌رود.

از بزرگترین ایثارگران تاریخ می‌توان به پیامبران الهی و امامان اشاره کرد. به عنوان مثال امام علی (علیه السلام) حتی هنگام نماز نیز انگشتر خود را به فرد نیازمند می‌بخشد. امام حسین (علیه السلام) هم با فدا کردن جان خود برای نگه داشتن یاد اسلام و هدایت انسان‌ها در تاریخ ماندگار شد.

در دوران امروزی نیز فداکاری‌های فراوانی را در اطراف خود مشاهده می‌کنیم. بسیاری از افراد با مال و ثروت خود به فقرا کمک می‌کنند. در دوران هشت سال جنگ ایران و عراق نیز شهیدان با گذشتن از جان خود از هم‌میهنان و وطن‌شان در برابر دشمن دفاع کردند.

البته برای فداکاری لازم نیست حتما ثروت فراوانی داشته باشید و تمام آن را به دیگران ببخشید یا الزاما جان خود را به خطر بیندازید. ما می‌توانیم با انجام کارهای کوچک‌تری مثل یاد دادن درس‌ها به همشاگردی‌ها، قرض دادن وسایل، صدقه دادن و … نیز به دیگران کمک کنیم.

نتیجه گیری

فداکاری و از خودگذشتگی یکی از خصوصیات نیکو به ویژه در میان انسان‌هاست. افراد فداکار به شیوه‌های مختلفی با فدا کردن جان، مال و … شادی و سود دیگران را بر سود خود ترجیح می‌دهند.


توجه: انشاهای منتشر شده در سایت قصه دون (از جمله انشا در مورد فداکاری)، صرفا برای ارائه ایده انشانویسی و بهبود نوشتار است. ما به هیچ وجه کپی‌برداری و استفاده مستقیم از انشا و محتوای این مطالب برای تکالیف درسی را پیشنهاد نمی‌کنیم.

در پایان خوشحال می‌شویم نظر، پیشنهاد، پرسش یا انتقاد خود در مورد این مطلب را در بخش دیدگاه با ما در میان بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *